Tájékoztató a pusztaszabolcsi Takarékbank fiókkal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023 tavaszán egyesül az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., ezzel létrejön hazánk legnagyobb, tisztán magyar tulajdonú hitelintézete. Ez ugyanakkor azzal is együtt jár, hogy több helyen összevonják
a kisebb fiókokat.

A fentiekre tekintettel az Önök által eddig látogatott fiókot összevonjuk a 2440 Százhalombatta, Damjanich utca 23. címen található fiókkal. Ennek megfelelően az Önök szerződését/szerződéseit a 2440 Százhalombatta, Damjanich utca 23. fiók kezeli a továbbiakban.


Az összevonás a bankkártya-használatot nem érinti, bankkártyájukat az eddigiekben megszokott módon használhatják. Az Önök által eddig látogatott fiók a jövőben határozatlan időre módosított nyitvatartással, kizárólag MFB Pont kiszolgálás céljából továbbra is fogadja az ügyfeleket.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2023.01.02. napjától az ATM szolgáltatásunk a Iváncsa, Szövetkezet köz 1. címen lesz elérhető.

Az eddigiekben megszokott általános ügyintézés a 2490 Pusztaszabolcs, Adonyi út 41. címen található bankfiókban az összevonást követően megszűnik, kizárólag MFB Pont kiszolgálás céljából fog üzemelni rövidített nyitvatartással az alábbiak szerint: kedd: 8:00-16:00

A 2490 Pusztaszabolcs, Sport utca 15. szám alatti postahivatalban bankkártyával rendelkező ügyfelek POS terminálon keresztül készpénzt vehetnek fel.