Pusztaszabolcs Város
Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

Címünk

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal
2490 Pusztaszabolcs Velencei u 2.

Telefon:
E-mail:
25 273-002; 273-036; 271-833 polghivatal@pusztaszabolcs.hu
Fax: 25 273-002  

Tisztségviselőink

Polgármester: Jegyző:
Csányi Kálmán dr. Nagy Éva

Alpolgármester:
Tüke László

Partnertelepülések

Staufenberg
Képviselő-testület

A képviselő-testület tagjai

 

Név: Csányi Kálmán - polgármester
Születési hely, idő: Budapest, 1967.03.11.
Családi állapot, gyermek: Nős, 2 felnőtt fiú
Lakcím: Pusztaszabolcs, Szilágyi E. u. 13.
Munkahely: Polgármesteri Hivatal Pusztaszabolcs
Végzettség: középiskolai tanár
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

1967-ben születtem Budapesten. Budafokon nevelkedtem. Előbb magyar-történelem szakos általános iskolai tanári diplomát, később történelem szakos diplomát szereztem, majd a közoktatás vezetői képesítést is megkaptam. 1991-ben költöztem családommal Pusztaszabolcsra. A helyi középiskolában tanítottam, majd 1998--tól 2013-ig az intézmény igazgatója voltam. 1992-2001 közötti időszakban a Szabolcs Híradó főszerkesztőjeként irányítottam az újságot. 2002-től a pusztaszabolcsi Képviselő-testület tagja vagyok, különböző önkormányzati bizottságok tagja. 2013-tól polgármesternek választottak meg az időközi polgármester választáson. 2014. októberében a választópolgárok a folytatással bíztak meg.

Név: Tüke László alpolgármester
Születési hely, idő: Zirc, 1979. augusztus 5.
Családi állapot, gyermek: Házas, 3 gyermek
Lakcím: Pusztaszabolcs, Iskola u. 9.
Munkahely: József Attila Ált. Isk. Pusztaszabolcs
Végzettség: Földrajz-Történelem szakos tanár
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2002 óta tanítok a pusztaszabolcsi általános iskolában földrajz-történelem szakos tanárként. Hosszabb-rövidebb ideig a helyi szakközépiskolában óraadó tanárként is tevékenykedtem. Mindezek mellett egy éven át a közös igazgatású általános iskola és óvoda igazgatóhelyettese voltam. 2006-ban lettem az önkormányzat Településfejlesztési Bizottságának külsős tagja. 2008-tól folyamatosan jelen vagyok képviselőként az önkormányzat Képviselő-testületében. Az előző ciklusban (2010-2014.) a Településfejlesztési és Értéktár Bizottság elnökeként dolgoztam, 2015. március 25-ig a Pénzügyi Bizottság vezetője voltam. A képviselő-testület  ettől a naptól Pusztaszabolcs alpolgármesterévé választott. A civil életben társszervezőként irányítom a Családi nap és lecsófőző verseny nevű rendezvényt és aktívan részt vállalok a pusztaszabolcsi katolikus egyházközség életében. Képviselőként fontosnak tartom, hogy az önkormányzat jó kapcsolatra és együttműködésre törekedjen városunk polgáraival, a civil szervezetekkel, a helyi egyházakkal és a vállalkozókkal, mert ez az alapja településünk fejlődésének.
Név: Czöndör Mihály
Születési hely, idő: Bácskertes, 1947.01.31.
Családi állapot, gyermek: Nős, Mihály Lajos, Laura Gabriella
Lakcím: 2490 Pusztaszabolcs, Dózsa György út 47/2.
Munkahely: nyugdíjas
Végzettség: műszaki egyetem
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az általános iskolát Sümegen végeztem el. Veszprémben a vegyipari technikumban vegyésztechnikusi oklevelet szereztem. Az egyetemi tanulmányaimat is Veszprémben a vegyipari egyetemen végeztem, ahol először üzemmérnöki-, majd okleveles vegyészmérnök diplomát szereztem. Posztgraduális képzésben a Budapesti Műszaki Egyetemen minőségügyi mérnökké nyilvánítottak. Első munkahelyem Veszprémben a Magyar Ásványolaj és Földgáz Kísérleti Intézet volt, majd 1968-tól 2007-ig a DKV-nál, illetve jogutódjánál a MOL Nyrt. Dunai Finomítónál dolgoztam a nyugdíjazásomig. Párttag nem voltam és nem vagyok. A település politikában a 2006. évi önkormányzati választás óta veszek részt, mint önkormányzati képviselő.
Név: Csiki Szilárd
Születési hely, idő: Dunaújváros, 1976.01.14.
Családi állapot, gyermek: Nős, 2 gyermek
Lakcím: Pusztaszabolcs, Rövid u. 2/1.
Munkahely: Poly-Plast Bt.
Végzettség: fogtechnikus
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pusztaszabolcson élek születésem óta, általános iskolát itt végeztem, középiskolát Százhalombattán, fogtechnikusnak Budapesten tanultam. 1997 óta vagyok a városban fogtechnikus, emellett két boltot üzemeltetek: Adonyban és Iváncsán. Tagja vagyok a Polgárőrségnek, valamint alapító alelnöke vagyok a Motor Ördögei Baráti Egyesületnek. Feleségem Csiki Andrea, aki a Zsiráf Óvodában óvónő és elnöke a Zsiráf Alapítványnak. Két gyermekemet Csongornak és Somának hívják. 

Név:Horváth Zoltán
Születési hely, idő:
Családi állapot, gyermek: 3 gyermek
Lakcím: 2490 Pusztaszabolcs,
Munkahely: MAVIR Zrt.
Végzettség:
E-mail cím:
Születésem óta Pusztaszabolcson élek. 3 gyermek édesapja vagyok. Középiskolai tanulmányaimat és a technikumot Budapesten végeztem. A villamosenergia iparban dolgozom a MAVIR Zrt. rendszerirányítás egyik alállomásán. Hobbi, a futás, szabadidőmben hátaslovakat tartok, melyekkel a város rendezvényein szívesen segítem a gyerekek és felnőttek szórakozását. Az önkormányzat életében 2006 óta veszek részt tevékenyen, mint a Településfejlesztési és Értéktár Bizottság tagja. A 2014. októberi választások után a bizottság elnöke lettem.
Név: Kovács Dénes
Születési hely, idő:
Családi állapot, gyermek(ek):
Lakcím: Pusztaszabolcs,
Munkahely:
Végzettség:
E-mail cím: -

 
Név: Majda Benedek Sándor 
Születési hely, idő:
Családi állapot, gyermek(ek):
Lakcím: Pusztaszabolcs,
Munkahely:
Végzettség:
E-mail cím: -

Név: Paál Huba
Születési hely, idő: Lajosmizse, 1942. május 14.
Családi állapot, gyermek: házas, 2 nagykorú gyermek
Lakcím: Pusztaszabolcs, Szabolcs liget 10.
Munkahely: nyugdíjas
Végzettség: egyetem
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az ELTE-n szerzett szakbiológus és középiskolai tanár diplomát. Az ország több kutatóintézetében és a Magyar Tudományos Akadémián dolgozott. 1995-től az Akadémia egyik intézményének igazgatója volt 2006-ban történt nyugdíjba vonulásáig. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke volt 1990-1994-ig. Néhány év kivételével, 1990 óta önkormányzati képviselő a pusztaszabolcsi képviselő-testületben. öt éven keresztül töltötte be az MDF megyei elnöke tisztét. Több alapítvány kuratóriumának tagja, illetve elnöke.
 
Név: Simonné Zsuffa Erzsébet
Születési hely, idő:
Családi állapot, gyermek(ek):
Lakcím: Pusztaszabolcs,
Munkahely:
Végzettség:
E-mail cím: -
 

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntöm Önt Pusztaszabolcs város honlapján! Érdeklődése megtiszteltetés számomra!
Pusztaszabolcs az ország egyik legfiatalabb városa. A Velencei-tó és a Duna között félúton he- lyezkedik el, és a budapesti elővárosi vasút egyik csomó- pontja. Településünket olyan kultu- rális, infrastrukturális, szociális, természeti és gazdasági értékek jellemzik, amelyek a XXI. századi ember számára elengedhetet- lenek.
Városunk honlapjának több funkciója van, hiszen infor- mációval szolgál az idelátogatók számára. Másrészt pusztasza- bolcsi lakosként a honlap segítségével hasznos tudniva- lókkal gazdagodik. Betekintést kap az önkormányzat működésébe, segíti az emberek mindennapi ügyintézését. Tájékoztat a tele- pülés intézményeiről, kulturális-művelődési tevékenységéről, az aktuális ügyekről és kérdésekről.
Pusztaszabolcs változás előtt áll, így számomra a weboldal jelentősége abban áll, hogy elősegítse, erősítse a kétirányú kommunikációt az itt élők és a város vezetése között, ami el- engedhetetlen feltétele a fejlő- désnek. Ez a portál jó eszköz arra, hogy a párbeszéd kiala- kulhasson, mélyebbé válhasson, a pusztaszabolcsi lakosok aktívabb szerepet vállalhassanak a közösség életében. Ezért arra buzdítom Önt, hogy használja az oldalt, tájékozódjon és ötleteivel segítse az elérhető adatok bővü- lését. Fontos, hogy véleményével, ötletével segítse elő azokat a változásokat, amelyek biztosítják a város sikerességét. Mindezt csak közösen, együttműködve ér- hetjük el. Cselekedjünk, dolgoz- zunk együtt legjobb tudásunk szerint a sikeres Pusztaszabolcs megteremtése érdekében!

Szavazások

Ön szerint hogyan szabályozzák a forgalmi rendet az Arany János utcában?
 

Képek városunkról

album001.jpg


Látogatóink száma

Új Magyarország

 

Közadat Keresõ