Pusztaszabolcs Város
Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

Címünk

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal
2490 Pusztaszabolcs Velencei u 2.

Telefon:
E-mail:
25 273-002; 273-036; 271-833 polghivatal@pusztaszabolcs.hu
Fax: 25 273-002  

Tisztségviselőink

Polgármester: Jegyző:
Csányi Kálmán dr. Nagy Éva

Alpolgármester:
Tüke László

Partnertelepülések

Staufenberg
Megújult honlapunk
2017. szeptember 07. csütörtök, 10:44
Kedves Látogatónk!

Elindult Pusztaszabolcs Város új weboldala, részletes és aktuális hírekkel, megújult tartalommal és új, mobilbarát felülettel. Az oldal a
www.pusztaszabolcs.hu
oldalról érhető el. Itt megtekinthető még a régi archív oldal, és az új oldal is magától betöltődik pár másodperc alatt. Elindult a Szabolcs Híradó online oldala a Facebookon is. A legfrissebb és legaktuálisabb hírekkel, programajánlókkal itt találkozhat. A rendezvényekről fényképes albumok tudósítanak. Elsőként értesülhet mindenről, ha követi az oldalt.

 
Elektronikai hulladékgyűjtés
2017. július 04. kedd, 09:09
ELEKTRONIKAI hulladékgyűjtést tartunk 2017. július 8-án szombaton 9-15 óráig Pusztaszabolcson az Adonyi út 51-ben, a volt orvosi rendelőben. Egyéb információ: Neikl-Ladány Ágnes 0630/7050178.
TISZTA UTAK, ÉLŐ TÁJ EGYESÜLET
 
Sajtótájékoztató a 2017.06.28-i Képviselő-testületi ülésről
2017. július 03. hétfő, 14:15
puszaszabolcs - cmer
2017. június 28-án képviselő-testületi ülés volt a Pusztaszabolcsi Polgármesteri Hivatal üléstermében.
A részletes tájékoztatást itt olvashatják.
 
Újabb pályázatot nyert az önkormányzat
2017. július 03. hétfő, 12:53
Friss hír a www.palyazat.gov.hu oldalról!
A nyertes pályázatok között szerepel 2017.06.30-i dátummal a következő pályázat:
TOP-3.2.1-15-FE1 - Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére összesen 119 MFt összegben. Kezdeményzett: PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. A pályázatból a pusztaszabolcsi József Attila Általános Iskola energetikai korszerűsítése fog megvalósulni.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntöm Önt Pusztaszabolcs város honlapján! Érdeklődése megtiszteltetés számomra!
Pusztaszabolcs az ország egyik legfiatalabb városa. A Velencei-tó és a Duna között félúton he- lyezkedik el, és a budapesti elővárosi vasút egyik csomó- pontja. Településünket olyan kultu- rális, infrastrukturális, szociális, természeti és gazdasági értékek jellemzik, amelyek a XXI. századi ember számára elengedhetet- lenek.
Városunk honlapjának több funkciója van, hiszen infor- mációval szolgál az idelátogatók számára. Másrészt pusztasza- bolcsi lakosként a honlap segítségével hasznos tudniva- lókkal gazdagodik. Betekintést kap az önkormányzat működésébe, segíti az emberek mindennapi ügyintézését. Tájékoztat a tele- pülés intézményeiről, kulturális-művelődési tevékenységéről, az aktuális ügyekről és kérdésekről.
Pusztaszabolcs változás előtt áll, így számomra a weboldal jelentősége abban áll, hogy elősegítse, erősítse a kétirányú kommunikációt az itt élők és a város vezetése között, ami el- engedhetetlen feltétele a fejlő- désnek. Ez a portál jó eszköz arra, hogy a párbeszéd kiala- kulhasson, mélyebbé válhasson, a pusztaszabolcsi lakosok aktívabb szerepet vállalhassanak a közösség életében. Ezért arra buzdítom Önt, hogy használja az oldalt, tájékozódjon és ötleteivel segítse az elérhető adatok bővü- lését. Fontos, hogy véleményével, ötletével segítse elő azokat a változásokat, amelyek biztosítják a város sikerességét. Mindezt csak közösen, együttműködve ér- hetjük el. Cselekedjünk, dolgoz- zunk együtt legjobb tudásunk szerint a sikeres Pusztaszabolcs megteremtése érdekében!

Szavazások

Ön szerint hogyan szabályozzák a forgalmi rendet az Arany János utcában?
 

Képek városunkról

album092.jpg


Látogatóink száma

Új Magyarország

 

Közadat Keresõ

Joomla extensions by Siteground Hosting